Tilmeld dig FC Barcelona Camp & Tournament

AKADEMI PROGRAM


 

Akademi programmet er et meget eksklusivt træningstilbud. Det varer 10 måneder per sæson og består af to/tre træningspas hver uge, afhængig af alder og en kamp hver weekend.

Programmet er baseret på alle elever vil lære de tekniske og taktiske aspekter af fodboldspillet.  Fra den yngste til  den ældste spiller vil der arbejdes efter den samme skabelon med en bevidsthed om, at spillerne er i en læringsfase, hvor man ikke skal presses psykisk og samt vigtigheden af “mestringsfornemmelse”

Den tekniske del af træning er designet til at forbedre præcision og individuelle færdigheder. Spillerene vil ikke kun blive klogere på de mange aspekter af det smukke spil, men vil også få tilføjet nye tricks til din tekniske baggrund.

Tilbuddet om at komme på Barcelona Training Academy`s Talentcenter vil blive til drenge og piger som er, indmeldt i Ballerup Boldklub.

 

Kontingent for 2017 /2018 er det fastsatte kontingent i BTA for den pågældende årgang. Herudover betales et tillæg for deltagelse på akademiet så det samlede beløb bliver kr. 7.450 pr. år pr. spiller 
Der er også uniform på akademiet som er obligatorisk og det koster 1.250 kr
Man kan desværre ikke ikke deltage i træning eller kamp hvis man ikke indbetalt kontingent til tiden.
Der vil blive opkrævet Kontingent 1/7-2017 og 1/1-2018, hvis man ikke har sendt en opsigelsen skriftligt 14 dage før kontingens  opkrævning er man bundet til at betale kontingent for 6 måneder.

 

 

Hvad består akademiprogrammet af?

◦ 2-3 ugentlige træningspas (aldersafhængig)
◦ Ugentlig akademikamp eller dbu’s kamp hver weekend
◦ 1 officielle Nike trænings t-shirt
◦ 1 officiel Nike træningsshorts
◦ 1 par officielle Nike træningssokker
◦ 1 Nike træningsdragt
◦ 1 Nike vindjakke
◦ 1 Nike sportstaske
◦ 2 individuelle skriftlige evalueringer

 


KALENDER