Tilmeld dig FC Barcelona Camp & Tournament

PRÆSENTATION


Det er os en stor glæde at åbne endnu et akademi op i Danmark.

B1909 i Odense vil give deres medlemmer en unik mulighed for videreudvikle deres fodbold, klubben har besluttet at oprette et Akademi, hvor de kan uddanne deres spillere på den bedst mulige måde.

 

Barcelona Training Academy har specialiseret sig i udvikling af ungdoms-fodboldspillere i alderen 7 til 18 år og er en fodboldskole model baseret på den spanske fodbold filosofi. Hovedformålet er at tilbyde en ensartet platform for de unge spillere i Danmark, der ved hjælp af de grundlæggende teknikker og filosofi, der praktiseres af den europæiske storklub FC Barcelona sikrer den overordnede udvikling af eleverne, ikke bare deres udvikling på fodboldbanen, men også menneskeligt.

Implementering af en progressiv udvikling, vi ønsker, at vores spillere tilpasse sig til 11-mænds system, ved hjælp af 5-mænds og 8-mænds som en base i deres formative udvikling. Barcelona Training Academy er en fodboldskole model baseret på den spanske fodbold filosofi og dens hovedformål er integreret udvikling af eleverne.

Akademiets målsætning er bygget op om to grundstene:

1.

At lære hver spiller de vigtige aspekter i fodbold så spilleren bedre kan stå imod de fodboldmæssige udfordringer, de vil møde i fremtiden.

2.

At lære de vigtige værdier, der er kendetegnet akademiet: tolerance, respekt, solidaritet, venskab, fair play, integration, indsats og glæde.

 

BARCELONA TRAINING ACADEMY TECHNICAL DIRECTOR

Carlos

Diploma in Sports and Physical Activity Sciences National Institute of Physical Education of Catalonia (University of Barcelona).

2009 to 2015:

  • FC Barcelona Football School
  • International Coordinator at FC Barcelona and
  • Technical Director at FCBarcelona Singapore School

Tidligere teknisk direktør for FC Barcelona Football School siden 2009.
Carlos Martin har været i spidsen for internationale camps og skole program for FC Barcelona i hele verden. Han har været hos FC Barcelona i syv år og har coachet og koordineret de internationale programmer for Brasilien, USA, Peru, Danmark, Norge, Japan, Korea, Filippinerne, Vietnam, Hong Kong samt senest Singapore.

 

TRÆNER PROGRAM

Barcelona Training Academy Tekniske direktør vil vælge de bedste trænere, og udvikle et helt specielt uddannelsesprogram for dem, hvor de førnævnte værdier er i højsædet. I løbet af trænings programet, vil den tekniske direktør undervise trænerne i de centrale aspekter, såsom coaching, ved hjælp af den samme uddannelse metode, filosofi og værdier som Barcelona Training Academy repræsenterer.

TProgram-1024x3081


ER DU TRÆNER OG SØGER DU NYE UDFORDRINGER?

Træning er tilpasset deltagernes alder, samt niveau og består både i teamtræning såvel som individuel træning, der matcher til det enkelte barns behov.

Trænerne fokusere på træning af høj kvalitet og vil få mulighed for at specialiser sig i udvikling af ungdomsfodbold.

Send os din ansøgning på dansk hurtigt så muligt til: info@barcelonatrainingacademy.com.

Der forventes at du minimum har en B-licens træneruddannelse, jobbet er aflønnet.

Vi glæder os til at høre fra dig

SPØRGSMÅL

Hvornår starter akademiet?

Barcelona Training Academy vil officielt åbne d. 1. August 2017.

Hvad koster akademiet?

Kontingent for 2017 er det fastsatte kontingent i B1909 for den pågældende årgang. Herudover betales et tillæg for deltagelse på akademiet så det samlede beløb bliver kr. 7.450 pr. år pr. spiller som betales pr.1/6 3725kr og pr.1/12 3725kr

Hvor ligger akademiet?

Barcelona Training Academy er beliggende i B1909 i Odense, Danmark.

Kan man bo på akademiet?

Nej, akademiet er ikke et beboelsestilbud.

Hvordan kan jeg komme ind på akademiet?

Tilbuddet om at komme på Barcelona Training Academiet er et tilbud til drenge og piger som er, indmeldt i B1909

Hvor mange spillere på hvert hold?

Det vil være 10-12 spillere pr. hold (16-20) på de store årgange). Alle hold vil blive styret af Barcelona Training Academy tekniske direktør.

Hvor kommer trænerne fra?

Barcelona Training Academy tekniske direktør kommer fra Barcelona og har arbejder hos FC Barcelona i 6 år. Barcelona Training Academy trænerne er fra Danmark og vil blive udlært af vores tekniske direktør.

Vil Barcelona Training Academy spille mod andre hold i nærområdet?

Barcelonas Training Academy hold spiller hver lørdag i en intern liga mod hold på samme alder og niveau. Der vil både være træningskampe og stævner ud over de obligatoriske kampe om lørdagen plus et hold fra hver årgang som vil spiller på DBU’s turnering på skift.

Kan en spiller på akaddemiet tilhøre en anden klub?

Nej, det skal være medlemer af B1909 for at kunne spille hos Barcelona Training Academy

Vil det være et pige/blandet hold?

Drenge og piger med ens niveau kan komme på samme hold.

Skal spillere til ny optagelsesprøve hver sæson?

Spillere som allerede er optaget på akademiet, skal ikke gå til optagelsesprøve. Barcelona Training Academy vil sikre et godt udviklingsmiljø med trygge rammer for at optimere spillerenens personlige og fodboldfaglige udvikling. Spillere vil derfor ikke blive sorteret fra Barcelona Training Academy

Hvad sker der når spilleren bliver 16 år?

Der vil snart være flere nyheder for 2017-2018 sæsonen for spillere i alderen 16 og opefter vil have mulighed for at forsætte på akademiet.